Sponsoring

Vanuit MudSweatTrails en MudSweatTrails Store vinden we het mooi om initiatieven in de Trailrunning sport te ondersteunen en daarmee lopers of organisaties een stapje verder te helpen. Ook moedigen we lopers van jong tot ouder aan deze tak van sport een keer uit te proberen, hier verdere kennis over op te doen en misschien wel vol voor te gaan! Door ervaringen met elkaar te delen in de vorm van presentaties, ‘meet and greets’ en competitieve lopers uit te nodigen bij races – clinics en trainingsweekenden.

In 2017 zijn we gestart met het persoonlijk ondersteunen van de Nederlandse Ragna Debats. Ragna is een pionier van de Skyrunning sport in Nederland. En inmiddels uitgegroeid tot atlete van wereldniveau. Lees een interview met Ragna uit 2016 op onze website. Ragna was in 2017 verschillende keren in Nederland om meer te vertellen over haar wedstrijdvoorbereidingen. Ook in 2018 staan weer een aantal activiteiten in samenwerking met Ragna gepland.

Vanaf 2018 ondersteunen we ook Anouk Claessens en Diederick Calkoen. Diederick (23 jaar), is een getalenteerde loper die kiest om in de trail- en skyrunning sport een verdere stap te maken. Zijn woonplek, centrum Amsterdam, weerhoud hem niet van het kiezen voor technisch stevig uitdagende races met veel hoogteverschil. Eerder liep Diederick al naar een podiumplek bij het NK Trailrunning in Schoorl. In 2017 voegde hij hier de titel Nederlands Kampioen Skyrunning (overall) in Limone aan toe. En liet hij in een ijzersterk internationaal veld van de OCC zien dat hij bij de beste 10 kon lopen. Het plezier waarmee Diederick de sport beleefd is aanstekelijk, hem door het terrein te zien bewegen jaloersmakend.  

Anouk Claessens (32) heeft na een competitieve periode op de weg en de cross gekozen voor de trails. Op die manier lukt het haar blessures de baas te blijven en vol te genieten van de sport. `Hardlopen in de natuur, op de meest mooie plekken, over de meest avontuurlijke paadjes en met altijd een fijne sfeer… na mijn kennismaking met trails bij de Duinentrail in Schoorl en bij de Skyrace in Limone smaakte het voor mij naar meer! Vooral het klimmen gaat mij goed af, aan het dalen werk ik o.a. tijdens trainingsdagen via MudSweatTrails´. Dit jaar zien we Anouk terug bij verschillende trails in Nederland en in het buitenland en zal ze regelmatig aanwezig zijn bij activiteiten van MudSweatTrails om enthousiasme en ervaringen te delen.

De trailers worden merk onafhankelijk ondersteund. Op die manier kunnen keuzes zelfstandig worden gemaakt die 100% bij hun doelen passen. Daarnaast verbinden we deze lopers met elkaar om trainingsinzichten met elkaar te delen en zo een verdere stap te maken.

Splash this around