races

Sixty 60 – 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren we de vierde editie van de Sixty60: een MTB én Trailrun over de Utrechtse Heuvelrug.

Als team van 2 of solo leg je een trail van 20km én een 40km MTB route af. Het uitgezette parcours zijn twee verschillende lussen, daarmee krijg je een complete route over de mooie Utrechtse Heuvelrug! Ga je de teamuitdaging aan, dan kun je elkaar door de moeilijke momenten heen helpen. Het maakt de voldoening nog groter. Dit jaar nieuw is de ‘Halve Heuvelrug’ waarbij je 16km Trail en 29km MTB aflegt.

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK 

voor de wedstrijd

Locatie en bereikbaarheid

De start en finish van de MTB en Trailroute is bij Recreatiepark Kwintelooijen: Oude Veensegrindweg 39, 3911 TA Rhenen.

Kosten, inschrijving en betaling

Datum inschrijving open​​
Inschrijven voor de Sixty60 is mogelijk t/m 7 juni 2019.

Kosten per persoon
De kosten per persoon zijn 35 euro. Bij je inschrijving inbegrepen is: Sixty60 stuurbord voor je MTB, tijdsregistratie, verzorging onderweg (1x bij MTB en 1 x bij Trail), vignet voor gebruik MTB Route, parkeren bij start-finish, bewaakte zone voor je fiets en een Sixty60 herinnering

Als team of solo
De inschrijving staat open voor teams van 2 (MM / MV / VV) en solo deelnemers. Als deelnemer leg je altijd beide onderdelen af, het is dus GEEN estafette!

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK

Annulering, wijziging en overdracht startbewijs
Mutaties
Tot 20 mei is het mogelijk kosteloos je startnummer over te dragen aan andere deelnemer(s) door een mail te sturen naar trailtours@mudsweattrails.nl
Ophalen startnummers

Het ophalen van startnummers kan op 15 juni vanaf 9.00 uur bij Kwintelooijen.

Parkeren
Op de locatie kun je gratis en makkelijk parkeren.
Deelnamevoorwaarden en wedstrijdreglement
Door inschrijving en deelname aan dit evenement verklaar je je ook akkoord met de deelnamevoorwaarden van MudSweatTrails.

Het organiseren van een sportevenement gaat gepaard met de nodige risico’s. Als organisatie spannen wij ons in om die risico’s voor deelnemers te beperken. De deelnamevoorwaarden zijn er onder meer op gericht om de aansprakelijkheid van MudSweatTrails voor onverhoopte problemen te beperken. Lees deze voorwaardenover deelname en aansprakelijkheid goed door voordat je je inschrijft.

Daarnaast geldt er een reglement met hierin zaken over het parcours, behoud van de natuur, verkeer en verzorging. Zorg ervoor dat je hiermee bekend bent op het moment dat je deelneemt.

tijdens de wedstrijd

Routes en hoogteprofiel
De routes worden per mail aan de deelnemers verstuurd en niet via de website gepubliceerd.

De MTB route en de Trailroute zijn beide afzonderlijke routes. Beide routes zijn één grote lus met start- en finish bij Kwintelooijen.

Starttijden en tijdslimieten
De eerste start is om 10.00 uur. Er wordt gestart in tijdritvorm. De startlijst en de exacte tijd wordt een week voor het event bekend gemaakt.

Deelnemers aan de Sixty60 starten met tussenpozen (tijdritvorm). Op die manier spreiden we de druk op de paden, wat prettig is voor de deelnemers en de andere gebruikers in het gebied. Alle deelnemers starten met de Trailrun.

Verzorging onderweg

Er staan 2 uitgebreide verzorgingsposten onderweg: 1x bij MTB en 1 x bij de Trail.

EHBO en verkeersbegeleiding

Bij de start – finish zijn er EHBO-ers aanwezig. Ook is er mobiele EHBO op het parcours aanwezig. 

Op het parcours kun je zowel vrijwilligers als verkeersregelaars tegenkomen. Zij zijn duidelijk herkenbaar en elke loper dient ten alle tijden de aanwijzingen op te volgen.

Uitslagen en prijzen
De Sixty60 is een prestatietocht. Er zal daarom geen prijsuitreiking plaatsvinden. Wel ontvangt elke deelnemer een herinnering.
Milieu
‘Leave nothing but foot prints’.

Deze Trails worden georganiseerd in een prachtig natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten.Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energiegels en -repen. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

na de wedstrijd

Uitslagen en correcties
De tijdregistratie bij dit evenement is in handen van MudSweatTrails. De uitslagen zijn direct na het evenement te vinden op deze pagina.

UITSLAGEN SIXTY 60 – 2018

Foto en video
Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt. Het betreft een sfeerrapportage en actiefoto’s. Na afloop van het evenement wordt een selectie foto’s beschikbaar gemaakt via de Facebook pagina van MudSweatTrails. De foto’s zijn eigendom van MudSweatTrails. De beschikbaar gestelde foto’s kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik en worden gedeeld via eigen sociale media. Voor commerciële toepassing van de foto’s dient toestemming te worden verkregen van MudSweatTrails.

Bekijk de foto’s van de 2018 editie

 

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen worden vier weken bewaard. Laat de organisatie per e-mail weten welk item je kwijt bent.
Feedback
Wil je iets delen over jouw ervaringen tijdens de Freedom Trail? Verbeterpunten, complimenten of andere hartenkreten? Laat het ons weten via info@mudsweattrails.nl. In de dagen rondom een evenement kan het erg druk zijn. In dat geval kan de reactie een aantal dagen op zich laten wachten.

Op spoedeisende vragen zullen we zo snel mogelijk reageren.

Raceverslagen
Lees het verslag van de eerdere editie van de Sixty60.

 

De SIXTY60 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deelname en aansprakelijkheid

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

MudSweatTrails behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van MudSweatTrails kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

Splash this around